Salon Bridgekerhon järjestämä peruskurssi on oiva tapa aloittaa bridgeharrastus. Bridge sopii kaiken ikäisille.   Aikaisempaa korttipelikokemusta ei tarvita, joissakin tapauksissa se voi olla jopa hidaste Bridgen oppimisessa. Peruskurssi antaa valmiudet pelata itsenäisesti bridgeä ja mahdollistaa osallistumisen peli-iltoihin. Bridgen peruskurssi pidetään peli-illan yhteydessä, jolloin samalla voi sivusilmällä tutustua kerhoon ja paikallisiin pelaajiin.

Olemme varanneet juuri sinulle Bridgen pelivälineet

Bridgestä oiva harrastus

Peruskurssin jälkeen on mahdollisuus ryhtyä harrastamaan Bridgeä, joko kotona tai tulemalla peli-iltoihin.  Bridge soveltuu hyvin harrastukseksi, vaikka vuorotyötä tekevälle. Bridgessä ei haittaa, vaikka pääsisi pelaamaan vain satunnaisesti. Meillä on pelaajia, jotka käyvät peli-illoissa lähes joka kerta ja pelaajia, jotka käyvät hyvinkin satunnaisesti. Voit aloittaa harrastamisen, joko tulemalla yksin tai kaverin tai vaikkapa kumppanin. Peruskurssin jälkeen on helppo jatkaa pelaamaan keskiviikkoiseen peli-iltaan. Keskiviikon peleissä ei tarvitse olla varattua peliparia, vaan pelinkäynnistäjä toimii varapelaajana jos pelaajia on pariton määrä.

Bridgeä voi harrastaa sosiaalisena pelinä, joka tarjoaa lukemattomia hienoja elämyksiä. Bridgessä unohtuu niin työpaineet, kuin kaikki muutkin. Bridgessä ei tarvitse pelätä epäonnistumista, koska vain oma peli voi mennä hyvin tai välillä huonosti. Näin se menee kaikilla.  Bridgeä voi toki lähteä myös harrastamaan kilpaurheiluna ja tavoitella vaikka kansainvälistä menestystä. Kilpaurheiluna bridge vaatii jo enemmän panostuksia ja oma-aloitteisuutta.

Bridgen harrastuksen aloittaessasi ei ole tarvetta tietää, haluatko kilpapelaajaksi vai harrastepelaajaksi. Kun pelitaito ja pelinopeus on kilpailutasoa, voi siirtyä maanantai peli-iltoihin. Maanantaisin pelataan kilpailunopeudella ja kilpailusäännöillä. Suomessa järjestetään paljon myös aloittelevien pelaajien kilpailuja, joissa voi käydä mittelöä vastaavan tasoisten pelaajien kanssa ja nähdä muiden kerhojen pelaajia ympäri Suomea.